Medewerkers

Huisarts, spreekuur op dinsdagochtend, woensdag en donderdag. Op maandagmiddag kleine chirurgische ingreepjes.
Mijn opleiding heb ik in Leiden gedaan, daarna 3 jaar bezig geweest met voorbereidingen voor de tropen. Vervolgens 6 jaar in Zambia en Malawi als tropenarts gewerkt. 
Huisarts, spreekuur op maandag, dinsdagochtend om de week en vrijdag
Mijn manier van werken is om bij u verder te kijken dan de kwaal alleen. De uitdaging die ik hierin zie is om u als persoon te begrijpen. Wat drijft u naar de huisarts te gaan? Welke rol speelt uw omgeving en familie hierin? 
Praktijkmanager
Na 5 jaar samen met mijn man huisarts op Schiermonnikoog te zijn geweest zijn we sinds 2000 terug in het centrum van Nederland en heb ik in Voorthuizen met veel plezier samen met mijn man de praktijk gerund tot 1 juli 2018. Ik blijf aan de praktijk verbonden als praktijkmanager.
Assistente
Met veel plezier werk ik al jaren in huisartsenpraktijk Wilbrink! Om werk en gezin te combineren werk ik nu 1,5 dag. Het ene dagdeel heb ik de telefoon en de balie en het andere dagdeel ons assistentenspreekuur.
Assistente
Sinds juli 2008 werk ik in deze gezellige en veelzijdige praktijk. Op dit moment werk ik op maandagochtend, woensdag, en vrijdag. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Barneveld waardoor ik lekker op de fiets naar mijn werk kan.
Assistente

Na 9 jaar op de huisartsenpost te hebben gewerkt ben ik hier sinds september 2017 met veel plezier aan het werk als doktersassistente.
Naast mijn werk ben ik moeder van 3 kinderen en geniet hier ontzettend van.
 

Assistente

Ik werk sinds 2017 met veel plezier als praktijkassistente in deze praktijk. Mijn werkdagen zijn maandag tot en met donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan uit afwisselend balie, assistentenspreekuur en coördinerende taken.

Praktijkondersteuner, spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag
Voor 2,5 dag werk ik als praktijkondersteuner in huisartsenpraktijk Wilbrink. De andere dagen van de week ben ik bij mijn 3 dochters en vermaak ik mij met het heen en weer chauffeuren naar de sporten van de meiden en sport ik zelf ook.
Praktijkondersteuner, spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag
Vanaf januari 2018 was ik in opleiding tot praktijkondersteuner en liep ik stage in de praktijk. Vanaf augustus 2018 werk ik niet meer als assistente maar sta voor u klaar als praktijkondersteuner. 
POH-GGZ, werkzaam op vrijdag

Vanaf december 2019 ben ik als POH GGZ verbonden aan de praktijk. Iedere vrijdag ben ik aanwezig. Ik hoop samen met u zicht te krijgen op uw psychische klachten, uw daarin te begeleiden of zo nodig door te verwijzen.

Administratief medewerkster
Sinds 2006 werk ik hier in deze gezellige praktijk en verzorg ik de financiële administratie. Ik werk 14 uur (per week) en de rest van de tijd ben ik thuis bij onze 3 jongens.